Adótanácsadás, adótervezés optimálisan

Ha azzal szeretnének megbízni bennünket, hogy adjunk tanácsot arra, hogy miképpen lehet adófizetési kötelezettség nélkül folytatni a vállalkozást, akkor nem biztos, hogy elvállalnánk a munkát, de azt már igen, hogy a jogszabályi keretek között milyen módszerekkel lehet a legoptimálisabb adózást megvalósítani.

Az adótanácsadás hozama, illetve adócsökkenése egyes esetekben mérhető megtakarítást jelent a vállalkozás számára. Más esetekben, amikor a szabályszerű folyamatokra, múltbeli hibák feltárására, vagy jelenidőbeli tevékenységre teszünk javaslatot, illetve mi magunk e szerint végezzük a ránk bízott feladatokat, akkor “csak” azzal tudjuk nyugtázni az eredményességünket, hogy elkerültük a hatósági szankciókat, bírásokat. A gazdálkodók ma már felismerik ennek a jelentőségét, s fontosnak tartják azt, hogy a szolgáltatással megbízott szervezet olyan szakmai háttérrel rendelkezzen, ami kellő biztonságot adhat adózási és számviteli kérdések  megoldásához.

További garanciát jelent ügyfeleink és természetesen magunknak is  a szakmai felelősségbiztosítás. Mi is rendelkezünk ezzel, de igénybe még nem kellett vennünk a biztosító szolgáltatását.

Szerződött partnereinknek a komplex szolgáltatás részeként folyamatosan, illetve speciális kérdésekben igény szerint biztosítjuk az adótanácsadást. Ez a kiegészítő szolgáltatás a változó jogszabályi környezetben elválaszthatatlan az alap számviteli szolgáltatásunktól.

Az adótervezés nem csak az induló vállalkozások esetében fontos feladat, hanem a gazdálkodás körülményinek változásával állandóan visszatérő teendő.

A tanácsadási tevékenységünk tartalmazza a hatóság előtti képviseletet. Adóellenőrzések, adóeljárások során a ügyfeleink helyett, vagy mellett személyesen közreműködésünk, észrevételeket teszünk a megállapításokkal kapcsolatban, fellebbezéseket, méltányossági kérelmeket összeállítjuk.

Abban az esetben, ha a vállalkozó bizonytalan a korábbi időszak szabályszerű működésében, akkor ha hozzánk fordul, vállaljuk a korábbi időszakok számviteli és adózási felülvizsgálatát, javaslatot teszünk az önellenőrzések lebonyolítására.

 ELÉRHETŐSÉGÜNK >