RÓLUNK

Az egyik ügyfelünk naivan úgy fogalmazta meg a kettős könyvvitellel kapcsolatos elképzelését, hogy két könyvelést kell teljesíteni, egyiket az hatóságok elvárásainak megfelelően, másikat pedig úgy kell alakítani, ahogy az a valóságban a gazdálkodó elképzeléseit tartalmazza.

A naiv megfogalmazás azonban teljes egészében tükrözi a velünk szembeni elvárásokat:

Könyvviteli szolgáltatóként tegyünk eleget a mindenkori jogszabályi előírásoknak szabályszerű könyveléssel, bevallások, adatszolgáltatások teljesítésével, beszámolók összeállításával, ugyanakkor nyújtsunk számukra segítséget a sokkal fontosabb kérdés megoldásához, hogy a vállalkozás tevékenysége milyen adóterhekkel, pénzügyi kötelezettségekkel jár, milyen hasznot tudnak realizálni munkájuk, befektetésük révén.

E kettős elvárás reális igény ügyfeleink részéről. Célunk, hogy a komplex szolgáltatásunk révén az egységes számviteli rendszer kialakításával és szakmai segítségnyújtással – hűen társaságunk nevéhez – hitelesek legyünk, s elnyerjük ügyfeleink

bizalmát.

Szakmai munkánkat 1991 óta végezzük ebben a formában, tapasztalt, képzett munkatársak segítségével. Ügyfélkörünkben jelentős részt képviselnek a gazdasági társaságok, és a non-profit szervezetek közül az alapítványok, egyesületek, valamint  az általuk fenntartott oktatási intézmények, de nem zárkózunk el az egyéni vállalkozások feladatainak teljesítésétől sem.

Amennyiben megtisztelnek érdeklődésükkel, s felkeresnek bennünket, akkor nem néhány száraz paraméter alapján, hanem az elvégzendő feladatok és elvárások figyelembevételével alakítjuk ki a legkedvezőbb szolgáltatási ajánlatunkat.

Ha minderről személyesen is szeretne meggyőződni, akkor keressen meg minket az alábbi elérhetőségen!

  ELÉRHETŐSÉGÜNK >

 

Fekti Ferenc adószakértő, ügyvezető