Bérszámfejtés, munkaügyi szolgáltatás

Tanácsadással kiegészített bérszámfejtés és munkaügyi szolgáltatás

Napjainkban bér és munkaügyi feladatok olyan összetett  jogszabályi koordinációt igényelnek, aminek a színvonalas ellátásához megfelelő szakértelemmel rendelkező személyzetre, professzionális számviteli programokra és naprakész információs háttérre van szükség. Már legegyszerűbb vállalkozás esetében is ajánlatos  tisztázni, hogy a közreműködő személy esetében felmerülhet-e a biztosítási jogviszonyból adódó kötelezettség, de a nagyobb foglalkoztatók esetében is megtérül az erre szakosodott szolgáltatók munkájának igénybevétele.

Az adó és járulékterhek nagysága miatt indokolt a tagoknak illetve munkáltatóknak áttekinteni, hogy  a – jogszabályi keretek között – milyen foglalkoztatási formát válasszanak. Egyre gyakoribb az időszakos munkavégzésre az egyszerűsített foglalkoztatás alkalmazása.

Az ügyfeleink részére így nem csak a számfejtési feladatokat végezzük el, hanem folyamatosan tanácsokkal látjuk el.

A foglalkoztatás megkezdése előtt szükséges bejelentéseket – meghatalmazás alapján – saját nevünkben elküldjük, elkészítjük a dolgozó munkaszerződését, nyilvántartásba vételét. A jelenléti ívek, munkaidő nyilvántartások alapján számfejtjük a dolgozó munkabérét, eljuttatjuk megbízónknak a bérlapokat, bérjegyzéket és a fizetendő adókötelezettségek listáját.

A távolléti időszak ellátásait (táppénz, terhességi-gyermekágyi segély, gyermekgondozási díj) az egészségbiztosítási pénztárnál intézzük, illetve segítséget nyújtunk az ellátás igényléséhez.

Nyugdíjba készülő munkavállalók részére segítséget nyújtunk az ügyintézéshez.

A dolgozók részére elkészítjük az éves jövedelem- és járulékelszámolásokat, illetve a személyi jövedelemadó bevallást.

A munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos elszámolásokat elkészítjük, s átadjuk a jogszabályoknak megfelelő kilépési dokumentumokat.

Nem csak a munkaviszonyban, hanem a tagi jogviszonyban lévők jövedelem- és adóelszámolását elkészítjük, vállalkozói kivétet, osztalékot számfejtjük.

Az említett feladatokat a komplex számviteli szolgáltatásunk keretében végezzük, de önállóan is vállaljuk a bér és munkaügyi feladatok ellátását. Érdeklődése esetén keressen meg bennünket, s személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek.

ELÉRHETŐSÉGÜNK >